кролик королівський

- 2 чайні ложки перцю
- 1 чайна ложка солі
- Пучок зеленої цибулі, молодого часнику, селери, петрушки
- 0,5 літра сухого білого вина
- 50 грам борошна
- 3 маленькі морквини
- 300 грам стручкової квасолі
- 15 грам чебрецю
- 6 картоплин
- 1 літр курячого бульйону

Рецепт приготування

Промити кролика, нарізати на невеликі частини. Замаринувати, обмазавши сіллю, перцем, додати цибулю і часник. Перемішати і залити білим вином.

Мариновані шматочки м'яса покатати в борошні і обсмажити на сковороді.

Викласти м'ясо в каструлю, покласти туди моркву, стручки квасолі. Залити маринадом, додати чебрець, цибулю, і часник.

Поверх покласти картоплю, селеру і петрушку. Влити курячий бульйон, посолити, поперчити. Помістити в духовку на 40 хвилин.