Кролик з оливками

- кролик-1, 5 кілограма
- оливки-10-12 штук
- оасло рослинне або оливкове-50 мілілітрів
- часник-8 часточок
- вино біле сухе-350 мілілітрів
- помідори-5 штук
- розмарин свіжий-1 пучок
- трохи борошна, жменька солі, щіпка перцю

Рецепт приготування


Кролика промити, обсушити і обробити.

З'єднати борошно, сіль, перець, перемішати і обваляти в ній шматочки кролика. Обсмажити шматочки кролика в глибокій сковороді.

Злегка роздавити часник прямо з лушпинням і додати до кролика. Влити вино, покласти нарізані помідори, оливки без кісточок і 4 гілочки розмарину.

Рецепт кролика передбачає спочатку гасіння з кришкою в духовці 25 хвилин, потім без кришки ще 7 хвилин.