Кролик в рукаві

-м'ясо кролика - 1 кілограм
-картопля середній - 20 штук
-морква велика - 1 штук
-цибуля ріпчаста великий - 1 штук
-перець болгарський - 3 штук
-оцет столовий - 2 столові ложки
-спеції для м'яса, сіль (за смаком)
-вода

Рецепт приготування

М'ясо кролика порізати на середні шматки, залити водою з 2 столовими ложками оцту і дати відстояти на 2 години.

Картоплю почистити і нарізати великими кубиками. Моркву, цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками. Перець прочистити і нарізати соломкою.

До м'яса і овочів додати спеції, посолити і змішати. Щоб дізнатися, як приготувати м'ясо кролика в рукаві, треба перекласти м'ясо і овочі в рукав для запікання, налити трохи води і поставити в духовку на 2 години.