Кролик святковий

 Рецепти, які ми визначили як друге до обіду, цілком заслужено можуть претендувати і на те, щоб приготувати їх до святкового столу. Ніжне, м'яке і дуже смачне м'ясо кролика підходить для чого завгодно: для варіння і смаження, для приготування запіканок та інших страв.

Інгредієнти:
Подробнее

Кролик під горіховим соусом

Смачна страва з французької кухні для романтичної вечері. Ніжний кролик з легким ароматом мадери, яка дуже добре поєднується з цим м'ясом, у поєднанні з горіховим соусом і легким гарніром з кускуса

Інгредієнти: 
Подробнее

Кролик, запечений з цибулею

 Запечений кролик - смачне і оригінальне блюдо. М'ясо кролика має витончений смак. Щоб запекти кролика в духовці доведеться запастися терпінням. Готується він досить довго, але спробувати варто. Щоб м'ясо кролика вийшло досить м'яким, треба його перед приготуванням на добу замаринувати.

Інгредієнти:
Подробнее

М'ясо кролика, тушковане в вині

 У кролятини, тушкованої у вині, багатий складний смак. Таке блюдо ідеально подати на вечерю, під час довгих і прохолодних осінніх вечорів - воно і наситить, і зігріє, і прикрасить меню.

Інгредієнти:
Подробнее

Кролик по-мальтійськи

 Отже, щоб спробувати цей шедевр, нам потрібно для початку його приготувати, а для цього нам знадобиться:

Інгредієнти:
Подробнее