Печінка кролика з грибами і соусом

- печінка кролика - 500 грам
- гриби - 300 грам
- вершкове масло - 150 грам
- оливкова олія - 3 столові ложки
- червоне вино сухе-100 мілілітрів
- соєвий соус - 4 столові ложки
- часник, зелена цибуля, зелений базилік


Рецепт приготування

Печінка кролика і часник нарізати маленькими шматочками, додати 2 ложки соєвого соусу і залишити на 10 хвилин.

При приготуванні страви з печінки кроля печінка смажать недовго, щоб вона не втратила цінні якості.

На грибах прибрати ніжки і порізати смужками. Кинути в розігріту сковороду з вершковим і оливковою олією, обсмажити до напівготовності. Залити 2 столові ложки соєвого соусу і 100 мілілітрів червоного вина, додати цибулю і базилік, тушкувати 5 хвилин.
Соус готовий. Залити печінку і тушкувати страву з печінки кролика ще хвилини 2.