Смачний суп з кролика

- кролик - половина тушки
- паста-130 грам
- часник-2 зубчики
- цибуля ріпчаста - 1 головка
- квасоля зелена стручкова - 1/3 склянки
- перець болгарський червоний - 1 штука
- олія оливкова - 2 столові ложки
- вино біле сухе - половина склянки
- базилік сушений - 10 грам
- трави прованські - 10 грам
- сіль, перець - за смаком

Рецепт приготування

Кролика занурити в 1,5 літра води, закип'ятити, прибрати піну і варити 1 з половиною годину. Бульйон процідити і зняти м'ясо з кісток.

Часник і цибулю дрібно порізати і пасерувати на оливковому маслі.

Влити вино, кип'ятити до випаровування половини, додати бульйон і пряні трави.

Відварити дрібну пасту, промити окропом.

Перець нарізати кубиками. Додати до бульйону м'ясо, перець, квасоля і варити 5 хвилин. Перед подачею покласти пасту, посолити і поперчити.

Тепер, коли у вас є цей рецепт, ви знаєте, як смачно приготувати кролика.