Шкура кроля

     Реалізуємо шкурки кролика вичинені. Вичинка – процес не  простий. Щоб шкурки були найвищої якості, своїх улюбленців ми утримуємо надворі, і це, звичайно ж, позитивно впливає на густоту і якість хутра. Але для найкращого результату цього замало.
     Шкурки кроликів до моменту забою мають бути не пошкоджені укусами. Тому самочок ми утримуємо невеликими групами (по 3 – 4) до 135-ти денного віку, тобто до чотирьох з половиною місяців. Забій проводимо з кінця листопада до початку березня. Адже саме в цей період якість шкурок найвища.
     Шкурки кроликів, які йдуть на м'ясо у віці 80 - 90 днів і не тільки в зимовий період, зрозуміло, мають іншу якість. Такі шкурки ми сушимо і пропонуємо на фетр та інші потреби за доступними цінами.
     Для вирощування екологічно чистої продукції і збирання гарних врожаїв овочевих культур, ягід, квітів,  як у теплицях, так і у відкритому ґрунті, пропонуємо недорогий натуральний продукт - гній.
     Також реалізуємо високоякісне лугове сіно.